28 december 2006

Og her er den så

Her er er min nye kaffemaskine. En fantastisk julegave jeg har fået. Den er helt ny og larmer næsten ikke og så kan den lave en spand brændvarm kaffe på ingen tid. Hvilket jo kun er en forbedring i forhold til den gamle, der tog 20 minutter om at spytte en spand lunken sort tjære ud. Så nu kan jeg hoppe tilbage på kaffe-vognen og drikke mig selv i hjel i kaffe og være lykkelig over det.
Men ellers så har jeg da fået en masse dejlige julegaver og julepenge. Jeg er stadig en forkælet lille møgunge. Jeg ønskede mig egentlig kun små ting, for der er jo kun mig selv til at slæbe tingene fra den ene ende af landet til den anden. Jeg fik en enkelt lidt stor ting udover min nye bedsteven (kaffemaskinen), et fint lille strygejern. Har efterhånden fået samlet mig så meget krøllet tøj at jeg lige så godt kunne få anskaffet mig noget, der kan glatte tøjet. Nærig, som jeg er, så gider jeg ikke selv bruge penge på sådan en tingest, det kan min moar gøre for mig.
Så jeg har fint overlevet julen og fået min materialistiske-trang tilfredsstillet til det næste stykke tid. Nu har jeg ikke brug for at købe andet end mad de næste par måneder....eller nok rettere de næste par uger. Jeg finder sikkert et eller andet unødvendigt skrammel jeg kan bruge mine gavekort på.

22 december 2006

status-rapport over 2006

Så blev jeg tagget af Edut'en og fordi jeg har så meget tid i overskud her ude på bøhlandet (og fordi jeg for en gangs skyld gerne vil) så kan jeg da godt lige gøre lidt status over år 2006.

Årets bedste begivenhed i dag: Vi fejrer lillebrors fødselsdag i aften

Årets bedste bog: alle dem jeg har fået gratis

Årets bedste koncert: Guns ’n Roses, Alice in Chains og Blood Hound Gang

Årets bedste film: Walk the Line…sgu da

Årets bedste tv-program: Disney Sjov, House, Oprah (jeg kan ikke tåle al den drama), Prison Break, De unge mødre (det er da sjovt..come on) og hvad jeg ellers har fået set af crap i tv

Årets album: Vision Valley fra The Vines

Årets sang: alle dem jeg ejer med Johnny Cash (nogen der mon havde gættet den?)

Årets mest blærede: mig

Årets bedste fest: alle dem hvor jeg ikke ha gjort mig pinlig

Årets bedste tøj: må vist være den kjole jeg fik købt til gallafesten i foråret.

Årets mirakel: at jeg tog den kjole på til gallafesten

Årets udfordring: metal-hovedet

Årets jubii: metal-hovedet

Årets mest stressende: studiet

Årets skuffelse: Johnny Cash er stadig død

Årets mest belastende: at jeg ikke har fået taget mig sammen til at få mig et studiejob

OG ENDELIG…Årets største begivenhed i kongehuset: Peter Pedal, De tolv danseprinsesser, Peter Plys og Bamse og Kylling og Ælling (mener den 4-årige som sidder på mit skød og kaster med kage-krummer)
Hvis folk vil tagges, så skal de selv be'om det. Det gider jeg ikke rode rundt med.

17 december 2006

Min brors fødselsdag

Så blev det jo søndag den 17. december og min lille nuttede bror har så fødselsdag. I anledningen af at han nu indtræder i sit sidste teenage-år har jeg lagt en fin lille fødselsdagsgave her ud på bloggen.



Så tillykke lille knægt...enjoy dine 15 minutter.

13 december 2006

Mit øjeblik som Formel 1-kører

Nah, bare pjat. Videoen er speedet up, så jeg kører jeg x-antal gange hurtigere end 80 km/t. Hvilket så er lidt meget mere end en Opel Kadett fra 87 kan klare. Men hey, skulle jo lige se om jeg kunne finde ud af at linke direkte til min lille samling af You Tube-film.

09 december 2006

Brors fødselsdag lige om hjørnet

Ja, okay. Der er en uges tid endnu inden knægten bliver 19 og skal opleve sit sidste teenage-år, men derfor kan jeg kan lige muntre mig lidt med at jeg har fundet på en virkelig god gave til ham i år. Det kræver ikke engang at jeg skal ned på posthuset for at sende pakken. Tilgengæld tror jeg at mor nok bliver glad når hun ser hvad det er jeg har planer om....
...og så taler vi ikke mere om det....før den 17.december altså.

07 december 2006

Kaffemaskine afgået ved døden

Så skete det jeg frygtede mest. Min kaffemaskine er i stykker. Den vil ikke være med mere. Det er slut med at brygge så meget kaffe (og drikke den) at jeg kan ligge søvnløs flere nætter i træk. De sidste par dage har været hårde, men heldigt at jeg opdagede en vidunderlige smag af brændvarm kamillete lige i rette tid.
Men ak, stadig ingen kaffe. Jeg tror maskinen har brygget sin sidste kande. Den gav mig en lille afskedsgave, en halv kande mothertrucker stærk kaffe så jeg havde energi nok til at kunne sørge over den. Det var vel også på tide, den var brugt da jeg fik den og jeg fik bare æren af at slide den op. Den viser et lille tegn på at den er i live, men den har ingen styrke til at kunne pumpe vandet ned i kanden. Det er vel bare på tide at den får lov at komme i skraldespanden. Jeg gider i hvert fald ikke bøvle med at fikse den. Den trænger helt klart til pension efter at jeg har tvunget den til at brygge 2 kander kaffe (eller mere) dagligt i mere end et år. Stakkels maskine, jeg lader den hvile i fred.
Så det er jo godt det snart er tid til julegaver. Kan jo være jeg får lov at slæbe en kaffemaskine med tilbage fra Jylland. Men på den anden siden, te smager sørme også meget godt.