30 marts 2008

En tur hos frisøren

Det har taget mig nogle måneder at få mod og vilje nok, men i fredags nåede jeg så endelig hen til frisøren. (Jeg kan ærligt ikke huske hvornår jeg sidst er blevet klippet. Måske er det et år siden, måske to.) Tiden var blevet bestilt en uge i forvejen og den uge havde jeg brugt på at fortryde tidsbestillingen mange gange, men jeg nåede aldrig at ringe og afbestille inden jeg havde skiftet mening.

Jeg satte mig pænt tilrette og ventede spændt på at frisøren dukkede op. Hun kiggede beundrende på min store manke af hår. "Er det naturligt glat?"
"Ja."
"Det er flot og meget tykt. Hvordan skal det klippes?"
"Det skal klippes ved skulderne." Frisøren fik et forskrækket udtryk i ansigtet.
"Er du sikker? Dit hår er så langt og flot. Folk betaler mange penge for at få hår ligesom dig."
"Bare klip det.Jeg vil af med det"
"Oh, okay. Hvis du er sikker, men det er næsten synd."

Hehe. Det er nu ret underholdende at være hos frisøren, når man nu kan gøre den stakkels frisør så forskrækket over noget så simpelt som hår. Klippede mit hår med et lidt tvivlsomt udtryk i ansigtet, men vi endte begge med at være tilfredse med resultatet. Jeg fik halveret hårmængden på mit hoved og hun tjente lidt penge den dag.
Blogged with the Flock Browser

17 marts 2008

Vinter!

Yay!!! Så kom der også sne til København. Det er ikke bare en smule sne, som er smeltet efter en time. Næh nej, det har sneet i 8 timer!!! Hvor hyggeligt. En laaaaang dag på arbejdet føles ikke så lang, når man kan kigge ud af vinduet og se sneen falde, flyve og sætte sig over alt. På tide. Lige da jeg havde opgivet håbet, så kom der alligevel lidt vinter.


Blogged with the Flock Browser

15 marts 2008

Vinter?

Æh, klokken er næsten syv om aftenen. Det er stort set mørkt udenfor og indenfor (jeg er for doven til at tænde lyset), men jeg kan høre fuglekvidder. Det er marts, så foråret er startet, men al den fuglekvidder får mig til at savne vinteren. Hvor blev den vinter egentlig af? Jeg lagde mærke til en halv times snevejr for nogle uger siden og jeg har da også lagt mærke til de kolde nætter. Jeg så is på nogle vandpytter engang i starten af året, men det her sucks.

Sommer 2007 = regn regn regn

Vinter 2007/2008 = et laaaaangt efterår, lidt frysegrader i ny og næ, halv times snevejr og så kom foråret

Hmm, øv. Kunne være jeg burde spare sammen og tage på skiferie næste år, så er jeg da sikret sne og vintervejr. Håber vejret i 2008 er lidt sjovere end i 2007. Regn er okay, men det er da synd for de mange gæster på Roskilde Festival og Glastonbury, at de skal have deres teltlejre oversvømmet igen i år. På den anden side; jeg har ingen planer om at tage på festival, så de må egentlig godt sejle i deres egen sø....murhahaha.

Vi satser på vinter og sne næste år. Foråret er kommet.
Blogged with the Flock Browser