26 maj 2012

Sjescia.dk

Så lukker og slukker jeg her på siden. Fra i dag vil jeg være at finde på Sjescia.dk. Bloggen her vil bare være et gammelt arkiv.

Vi ses på den anden side.

12 maj 2012

på vej til sjescia.dk

Jeg er gået i gang med at give mig selv og Sjescia en ny stor makeover. Jeg er stadig arbejdsløs, så jeg har jo tid nok til at lære html og hvordan man laver / vedligeholder websider. Derfor kommer der i løbet af sommeren en ny udgave af Sjescia.

Trin 1: Domæne-navnet sjescia.dk er købt. Jeps. Nu skal internettet lige finde ud af at siden eksisterer, så vil bloggen vist her. Slut med en kryptisk webadresse som jeg knap nok selv kan huske.

Trin 2: Wordpress. Det kan meget mere end Blogger kan tilbyde, så jeg vil forsøge mig med et nyt format på det nye domæne.

Trin 3: Relancering af Sjescia. Nu skal jeg bare lige finde min stemme og hvilke emner jeg vil skrive om. Ikke mere med at flyve til højre og venstre. Nu vil jeg prøve en tema-blog, hvor jeg måske vil skrive om Formel 1, film og Bamse (min kat). Det må tiden vise.

Det er næsten et år siden, at jeg har skrevet noget på bloggen. Lysten har ganske enkelt ikke været det. Jeg har været træt af min blog og ikke syntes den var særlig fed. Helt ærligt. Adressen er håbløs. Layout er kedeligt. Det er også mange år siden at jeg har ryddet op i widgets og lige nu er siden rodet og fyldt med ligegyldige ting. Forhåbentlig kan en omgang Wordpress hjælpe på det. I hvert fald er projekt Sjescia 2.0 sat i gang.

Vi ses på den anden side.