22 maj 2006

Kørekort

Det var så i dag lille dengse-drengen fik kørekort. Det betyder at jeg fra nu og indtil han bliver for gammel til at køre bil vil være skrækslagen hver gang jeg vover mig ud i trafikken. Hehe.

Og undskyld Kevin, men jeg bliver jo nødt til at advare folk. Måske burde du bare tage mig med ud at køre en meget kort tur, så kan det jo være jeg skifter mening.

7 kommentarer:

Anonym sagde ...

Suk - informationssøgning er en sjov ting, Jesscia B.J. :P Så hemmeligt var det nu heller ikke ;)

Sjescia sagde ...

Men...jamen...hvem er DU??? ukendte menneske, stå ved dig dig selv og dit navn.

Anonym sagde ...

Nope.... Hvad er der sjovt ved at være anonym, hvis man skal fortælle hvem man er?
Men jeg går da osse ud på skolen, selvom jeg faktisk aldrig har set dig derude. Det er utroligt, ikke?

Sjescia sagde ...

Okay. Men hvis jeg ikke må få dit navn at vide, så giv mig da lige noget andet info om dig selv. Du kender jo tydeligvis mig, så hvor kender jeg dig fra?

Anonym sagde ...

Jeg kender dig overhovedet ikke!! Jeg fandt din blog ved et tilfælde (det er vist det, der kaldes serendipitet) fordi jeg ville se om der var nogle bibliotekarer, der havde en blog. Jeg har lige siddet og skrevet om det et projekt som skulle afleveres i går og der skrev vi netop om blogs som informationskilde for bibliotekarer.(der var et hint!!). Og da du selv skriver at dit navn er hemmeligt, tænkte jeg det kunne være sjovt at finde ud afm hvem du er. Så jeg kiggede lidt rundt i din blog, så dine familiebilleder og antog at du nok havde sydlandske træk. På billedet af dig selv kan jeg kun se toppen af dit hoved og så begyndte jeg at kigge holdene igennem på studienet. Først min egen årgang (hint!), og der var ikke nogen med samme hovedtop (eller hvad man nu kalder det) og så på årgangen efter. Banko - på hold 1 (hint!), lige som mig selv, der var en som havde den samme "hovedtop" som på dit billed, og navnet passede også godt samme, sjescia og jesscia. Så mere er det ikke i det :) Hvorfor gjorde jeg så? Fordi det var sjovt at prøve om jeg kunne finde din "rigtige" identitet. ;) Men nu da jeg har fundet din blog, vil jeg da forsætte med at læse den, den virker ret underholdende.

Sjescia sagde ...

Tak for de venlige ord.

Første ting: stav lige mit navn rigtigt - Jessica

Hmm, okay, jeg fik nogle hints her. Du er fra årgang 2004(???), hold 1, og har lige skrevet en opgave.
Øh ja...giv mig lige lidt flere hints, tak. Fornavn, efternavn, køn, intialer, bare et eller andet

Anonym sagde ...

Wow - er det virkelig lykkedes mig at stave dit navn forkert to gange!! Hummm.... det er jo helt utilgiveligt. Jeg må se om jeg kan leve med den skam resten af livet :P
Hints!! vi er kun 11 på vores hold, så hvor svært kan det være? Det er vel meningen at du skal finde mit navn, så jeg vil tænke over et hint der ikke er for let og heller ikke for svært. Tja.... hvad kan det være.... Det må jo heller ikke være for barnligt, unge mennesker vil jo gerne behandles som voksne ;) Sååå... Jeg er den ældste på vores hold og mit køn er i mindretal.. Det må være nok. Men ikke nok til at du med sikkerhed ved hvem jeg er. :D