22 august 2008

Ubegrænset kærlighed - også i sæson 5

Hep, sidder stadig midt i et stort trip over A Team. Alle afsnit, undtagen sæson 4, er mere eller mindre blevet set. Elsker stadig de fire gutter uanset dårligt skuespil, (tids)alder og det faktum, at de er fiktive.

Meeeeen, hør lige da lige tema-musikken til sæson 5. Al form for sjæl er blevet revet brutalt ud af musikken og de har endda været så respektløse at fjerne den intalte introduktion. Jeg er nødt til selv at sidde og mumle "In 1972 a crack commando unit was.....", i et desperat forsøg på at vride lidt sjæl ud af en fimset firser-parodi på en usandsynligt skøn og dramatisk lille melodi.

Døm selv. Jeg mener at hele serien blev dømt til døden med dette dumme/desperate/tumpede/(indsæt selv flere negative ord) forsøg på at holde live i en serie, som fortjente en bedre skæbne. Og hvad sker der lige for seriens allersidste afsnit. man bliver bare sluppet fri med deres vage drøm om, at komme fri af deres aftale med Stockwell og fortsætte med hvad de lavede i alle de andre sæsoner; hjælpe de dårligt stillede ofre og smadre de dumme onde forbrydere. Serien har da fortjent en storstilet og dramatisk afslutning. Den har ikke fortjent en lallet og sløset afslutning.

Det er nok meget godt (svag underdrivelse), at der er tale om en A Team-film. Forhåbentlig kan filmen give serien den sidste storslåede respekt, som serien så tydeligt at fortjent.

Embedded Video


Jeg vil fortsætte med at elske A Team, uanset dårlig tema-musik, dårlig slutning og måske endda dårlig film.
Blogged with the Flock Browser

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Ihh.. tag A-team med, når du kommer til Sønderjylland. Medmindre jeg når at komme til Kbh først.
Men den nye tema er ikke særlig god. KEDELIG intro! I stedet for en sej mand, der fortæller noget smart, så har de bare en klam lilletromme, der larmer.